Programări la telefon: 0771 352 283, 0771 352 780

Vacuum anticelulitic

Vacuum anticelulitic

 

Terapia cu vacuum anticelulitic nu se limitează doar la arderea grăsimilor și dislocarea lor, ci și la scăderea considerabilă în centimetri și ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul și fermitatea pielii. De asemenea generează o impulsionare a circulației limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenției de apa și o stare de bine de invidiat.

UltraFit este este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 până la stadiul de macronoduli), prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală”. Procedura constă într-un masaj de tip aspirație, în urma căruia este îmbunătățit vizibil aspectul pielii atinse de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reținută în țesuturi, precum și toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.

UltraFit, aparat cu vacuum, este ușor de utilizat și are programe variate, permițând personalizarea fiecărui tratament în parte, tratament anticelulitic sau tratamente faciale. UltraFit dispune de capete de tratament de aspirație cu un detaliu semnificativ: prezența bilelor metalice – excelente pentru un masaj profund. Numărul impresionant de capete de tratament permite realizarea de tratamente la nivel corporal (tratament anticelulitic) și facial (tratamente faciale).

După prima săptămână de tratament anticelulitic cu aparatul cu vacuum UltraFit se observă o uniformizare a aspectului pielii și atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este complicată, nu este invazivă sau dureroasă. Se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

Acest echipament folosește tehnologie de ultimă oră și de cea mai înaltă calitate. Realizează tratamente nu doar la nivel corporal ci și la nivel facial. Funcțiile pe care le încorporează sunt microdermabraziune, vacuum corporal și vacuum sâni (+ microvibrații și cromoterapie).

 

Microdermabraziunea

 

Microdermabraziunea exfoliază primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale de diamante de unica folosință. Realizează o delicată exfoliere a pielii și în același timp întărește sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epidermă într-un mediu steril și controlat. Spre deosebire de metoda clasica de microdermabraziune, tehnica folosirii cristalelor de diamant, îndepărtează anumite riscuri cum ar fi o exfoliere exagerată, inhalarea cristalelor de pe capetele de tratament, nu cauzează iritații ale pielii sau reacții alergene. După doar un singur tratament veți observa cum pielea devine mai luminoasă, catifelată și curată. Este un veritabil tratament preventiv în cazul acneei. Folosit în mod regulat tratamentul conferă pielii un aspect tineresc, sănătos și radiant. Rezultatele sunt vizibile imediat și absolut încântătoare.

Microdermabraziunea se aplică la nivel facial și/sau pe zona cu vergeturi. Rolurile acesteia sunt de îmbunătățire a tonusului, tratare a acneei, crește elasticitatea feței prin stimularea fibroblastelor de a produce colagen, anticearcăn, antirid, antivergeturi.

Funcția vacuum corporal are drept rezultat rapid tratarea și diminuarea celulitei, precum și realizarea unui excelent drenaj limfatic. Vacuumul corporal are rezultate excelente pe toate tipurile de celulită, mai ales pe cea de stadiul 3 (micronodulară) si pe cea de stadiul 4 (macronodulară).

Funcția de vacuum este excelentă și în tratarea problemelor de mărime a sânilor. Folosește perechi de cupe exacte pentru a întări musculatura sânilor, țesuturile active și astfel obține un efect de creștere a sânilor. Mai exact, acționează asupra țesuturilor grase de la nivelul sânilor pentru a asigura o mărire a acestora și pentru a îmbunătăți metabolismul acestor țesuturi, tehnică ce rivalizează cu chirurgia estetică. Un alt rezultat, vizibil în timp de aceasta dată, este durata îndelungată a menținerii acestor rezultate.